Roxette - pokračování

17. května 2008 v 22:05 |  Skupiny
Roxette - pokračování
Diskografie: Album
2003
2002
2002
2001
2000
1999
1999
1996
1995
1994
1994
1992
1991
1988
1987
1986
1984
EP
2003
Kompilace
1996
Fotky:
Videoklipy:
Spending my Time
Joyride
It must have been love
Milk and Toast and Honey
Crash! Boom! Bang!
Sleeping In My Car
How do you do
Listen to youre heart
Fading like a Flower
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Mia.sweet - Tvoje SB :o)) Mia.sweet - Tvoje SB :o)) | Web | 18. května 2008 v 8:15 | Reagovat

Ahojky, máš u mě diplom

2 Mia.sweet - Tvoje SB :o)) Mia.sweet - Tvoje SB :o)) | Web | 18. května 2008 v 13:55 | Reagovat

Ahojky, máš u mě diplom :o))

3 sykorka sykorka | E-mail | Web | 19. května 2008 v 18:55 | Reagovat

Máš u mě cenu za 62. bleskajdu :P

4 Mia.sweet - Tvoje SB :o)) Mia.sweet - Tvoje SB :o)) | Web | 24. května 2008 v 8:39 | Reagovat

Good skupina ... a moc díky za hlas :-))

5 Elik-Richie Elik-Richie | Web | 26. května 2008 v 7:25 | Reagovat

Ahojík terko,plosííím mrkni se do mý rubriky na blogu do Love a potom klikni na Krasny a moc smutný příběh!!!pomužež mi tak!!!!!!papík mtmr!!!

6 Elik-Richie Elik-Richie | Web | 30. května 2008 v 19:35 | Reagovat

Jsi v 3.kole v Sonb tak honem!!!hkasujt!!!

7 simconka simconka | E-mail | Web | 1. června 2008 v 9:55 | Reagovat

Ahojky zapojte se ...u mě na blogu jsou bleskovky a soutěže..:)

8 Len!czkA Len!czkA | Web | 13. srpna 2008 v 11:34 | Reagovat

skvělý videoklipy ;o)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama