Natalie Imbruglia

10. listopadu 2007 v 21:47 |  Zpěváci a zpěvačky

Natalie Imbruglia

Zpěvačka, Herečka

Datum narození: 04.02.1975

Místo narození: Sydney, Nový Jižní Wales, Austrálie

Znamení: Vodnář

Životopis:
Australská kráska Natalie Imbrulia dobyla před pár lety svým prvním albem "Left Of The Middle" a hlavně prvním singlem "Torn". Má za sebou i účinkování v úspěšném seriálu Neighbours, který pomohl například i Bryanu Adamsovi a mnoha dalším.
Filmografie:
2007
Elise ...Elise Silverton
2003
Johnny English (Johnny English) ...Lorna Campbell
2002
Legend of the Lost Tribe ...Koala
1985
Neighbours ...Elisabeth 'Beth' Brennan Willis (1991-1993, 1994)
Diskografie:
2002
1998
1997
Fotografie:
Natalie Imbruglia
Natalie Imbruglia
Natalie Imbruglia
Natalie Imbruglia
Natalie Imbruglia
Natalie Imbruglia
Natalie Imbruglia
Natalie Imbruglia
Natalie Imbruglia
Natalie Imbruglia
Natalie Imbruglia
Natalie Imbruglia
Natalie Imbruglia
Natalie Imbruglia
Videoklipy:
Shiver
Torn
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Pawlinecka Pawlinecka | Web | 11. listopadu 2007 v 11:11 | Reagovat

Máš u mě diplom za 105. bleskovku

2 Anet Anet | Web | 11. listopadu 2007 v 14:37 | Reagovat

AHOJ, POSTOUPILA JSI DO DALŠÍHO KOLA O NEJ CELEBRITU, TAK ZAČNI SCHÁNĚT HLÁSKY, BUDU DRŽET PALCE...

3 andy andy | E-mail | Web | 11. listopadu 2007 v 19:32 | Reagovat

Už začala SONB  , tak scháněj hlásky ...... :D

4 Janča Janča | 2. prosince 2009 v 12:00 | Reagovat

ahooj Teri !!! tak to tady máš moc pěkný!! korát bych chtěla zdůraznit jeden velkej nedostatek- chybí ti tu Prachař ! =DDDD to se divim že zrovna na něj si zapomněla! =)ale jinak je to fakt kráásný a nic tu nechybí!! a máš krásnou slunečnici nahoře!!! tak se měj krásně,už musim

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama