Martine McCutcheon

8. září 2007 v 19:56 |  Láska nebeská
Martine McCutcheon
Martine McCutcheon - životopis a herectví

Datum narození: 14.05.1976
Místo narození: Hackney, Londýn, Anglie
Znamení: Býk
Životopis zatím není znám, až tio půjde určitě ho sem dám:-)
Filmografie:
2003Láska nebeská (Love Actually) ...Natalie
2000Party in the Park 2000 ...Performer
1998EastEnders: The Mitchells - Naked Truths ...Tiffany
1989Bluebirds ...Mandy
1985EastEnders ...Tiffany Raymond/Mitchell (1995-1998)
Fotografie:
V Lásce Nebeský
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 anonymka anonymka | 2. října 2007 v 18:15 | Reagovat

Je to užasný film!!!!!!!!!!!

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama