Červenec 2007

Od Pony-Konici za bleskovky

30. července 2007 v 12:51 Co jsem vyhrála
Od Pony-Konici za bleskovky

Od Loli za bleskovky

27. července 2007 v 17:05 Co jsem vyhrála
Od Loli za bleskovky:

Od Magdika za bleskovky

27. července 2007 v 16:53 Co jsem vyhrála
Od Magdika za bleskovky

Od Hayddé za bleskovky

27. července 2007 v 16:42 Co jsem vyhrála
Od Hayddé za bleskovky:

Od John.Terry za bleskovky

27. července 2007 v 15:07 Co jsem vyhrála
Od John.Terry za bleskovky

Bleskovky Dotazník 2

13. července 2007 v 10:52 Bleskovečky
Bleskovky Dotazník 2
Takže tady je zase lehčí bleskovka, takže pokud máte chuť tak se do toho pusťte!! Ceny budou až dýl, protože jedu právě dneska na 14 dní na tábor!Ale to nevadí, až přijedu dám vám vědět na blog, až budou diplomy:-)
.........................................................................................................................
Vyber co/koho máte nejradši:
1) Avril Lavigne/Shakira
2) Nelly Furtado/Rihanna
3) Orlando Bloom/Johnny Deep
4) Christina Aguilera/Natalia Imbruglia
Hlasuj pls for me:
Všude jsem jako Teri
5) Prosím hlásni tady a napiš kolikátej byl hlas
6) Dále pls tady a napiš kolikátej hlas
7) A naposled tady a napiš kolikátej hlas
A doplň:
8) Jedeš někam na tábor?
9) Těšíš se už na Vánoce:-D?
10) Kolikátýho dnes je?

Od Šajííka za bleskovky

12. července 2007 v 22:30 Co jsem vyhrála
Od Šajííka za bleskovky:
Za SONB:

Od Eilish za bleskovky

12. července 2007 v 22:18 Co jsem vyhrála
Od Eilish za bleskovky

Od Miss.Mys za bleskovky

12. července 2007 v 22:17 Co jsem vyhrála
Od Miss.Mys za bleskovky

Fotky

9. července 2007 v 13:12 Koně
Fotky:
Tapeta konicci4
Tapeta konicci10

Shakira se konečně vdává!

9. července 2007 v 13:02 Vyřazeno

Shakira se konečně vdává!

Temperamentní zpěvačka Shakira a Antonio de la Rúa spolu chodí už sedm let. V září se snad konečně vezmou.
Temperamentní zpěvačka Shakira a Antonio de la Rúa spolu chodí už sedm let. V září se snad konečně vezmou.
Pátek 1.6. 2007, 15:00
"Na vdávání mám času dost," prohlašovala ještě nedávno kolumbijská zpěvačka Shakira (30), která před časem koncertovala i u nás v Praze. Teď je ale všechno jinak a svatba s přítelem Antoniem de la Rúa (34) je na spadnutí!
Pár ji totiž chystá už na toto září, a dokonce jsou známy i takové podrobnosti, jako že se obřad bude konat ve zpěvaččině domě v Dominikánské republice.
Zpěvačka a právník Antonio spolu chodí sedm let, a tak je možné, že syn bývalého argentinského prezidenta naléhal, aby si ho temperamentní Shakira konečně vzala. Její "skorotchyně" Inés Pertiné už obvolává módní domy s dotazem, jakou róbu její snaše můžou nabídnout. Ta v rozhovoru svatbu nepotvrdila, ale přiznala se, že až dokončí turné k albu Fijación Oral, chce si minimálně na půl roku odpočinout. Že by tedy se svým milovaným plánovali založení rodiny?

Labský vodopád

9. července 2007 v 13:00 Krkonoše

Labský vodopád

zvětšit obrázek: Labský vodopád Špindlerův Mlýn * Krkonoše
Špindlerův Mlýn Vodopád na Labi, u Labské boudy, spadá v nejsevernější části Labské rokle. Je 45 m vysoký, má peřejnatý charakter, dalších 200 m spadá voda stěno Labské rokle do Labského dolu.

Pančavský vodopád

9. července 2007 v 12:54 Krkonoše

Pančavský vodopád

zvětšit obrázek: Pančavský vodopád Špindlerův Mlýn * Krkonoše

Špindlerův Mlýn Nejvyšší vodopád (140 m) v České republice, v několika stupních se řítí skalnatým srázem z hrany Pančavské louky na dno Labského dolu.
Pančavský vodopád Špindlerův Mlýn * Krkonoše
Pančavský vodopád Špindlerův Mlýn * Krkonoše

Pramen Labe

9. července 2007 v 12:50 Krkonoše
Pramen Labe
zvětšit obrázek: Pramen Labe Špindlerův Mlýn * Krkonoše
Špindlerův Mlýn Symbolický pramen v nadmořské výšce 1386 m je opatřen betonovou skruží, skutečný pramen leží o něco výš. Na kamenné zídce v blízkosti pramene je umístěno 26 barevných znaků měst, jimiž Labe protéká.
Pramen Labe Špindlerův Mlýn * Krkonoše
Pramen Labe Špindlerův Mlýn * Krkonoše

Výchova a ochočení

9. července 2007 v 12:45 Králíčci

Krmení králíka

1) Co je hlavní složkou potravy

  • Seno
- je hlavní částí králičí potravy. Králík by měl mít k dispozici neustále dostatek sena - i v noci. Ve zverimexech se většinou prodává seno nevalné kvality, nažloutlé, hrubé a vůbec nevoní jako seno. Muselo jim alespoň 5x zmoknout a znovu uschnout než ho sebrali. Se senem z obchodů pro zvířata mám špatné zkušenosti. Pokud nemáte jinou možnost, věnujte výběru sena v obchodě velkou pozornost. Balení od balení se liší - záleží z jaké várky a od jakého dodavatele je. Lepší je vlastní seno, případně koupit kvalitní seno od nějakého chovatele či zemědělce. Kvalitní seno na krmení je zelené a voňavé, a králíček se na něj nadšeně vrhne (skoro všechno sní). Nekvalitní seno příliš dobře nevoní, je nažloutlé či hnědavé a ušák se do něj nijak zvlášť nehrne. Pokud ho vůbec konzumuje, tak nejméně polovina zbude a už jí nechce. Kvalitní seno je opravdu důležité!
Může se stát, že začnete pozorovat u svého králíčka zažívací problémy (např. zanechává místo jednotlivých bobečků celé shluky bobků slepených dohromady). V takovém případě může pomoci desetidenní "senová dieta". Králíček dostává hodně kvalitního sena, vodu a jen jednou denně trošičku obilnin (třetinovou dávku oproti obvyklé).
  • Směs obilí
    např. ovesné vločky, pšeničné vločky, ječmen, pšenice, lisovaná vojtěška granule, kukuřičný šrot atp.
- králíčata když rostou, mohou dostat obilného krmení více, avšak v dospělosti by to nemělo být více než čtvrt hrnku denně, z toho polovinu dávky mu dát ráno a polovinu večer. Příliš mnoho obilného krmení jde na váhu a králík tloustne. Také mu to neprospívá na zažívání, je to příliš vydatné. Pokud budou hlavní složkou jídla dlouhodobě krmné granule, opět to může způsobit zažívací potíže (nabobtnají v trávicím ústrojí a mohou tam vytvořit chuchvalce).
  • Šťavnaté krmení
    např. tráva, zelenina, ovoce atp.
- v létě to je tráva, listy pampelišek (pokud je natrháte ve městě, dobře je omyjte), v zimě zelená petrželka, mrkev (možno podávat často), nať od mrkve, kedluben, list od květáku, bílá ředkev, listy od ředkvičky.... Králíček by každý den měl dostat kousek zeleniny.
  • Pití
- čerstvou vodu by měl králíček mít k dispozici neustále. Vhodná je napáječka, protože voda se tak snadno neznečistí jako v misce, kterou si králíček navíc snadno převrhne. Pokud má králík chuť, může občas dostat navíc trochu mléka do misky. Ale je to diskutabilní a panují na to různé názory.
  • Ke hlodání
    např. větvička z ovocného stromu na broušení zubů, minerální kostku, kousek špalíku dřeva atp.

2) Co jen občas a v malém množství

Lístek salátu (ve větším množství škodí zažívání), kousek jablíčka nebo banánu, kousíček kapusty (jen opravdu málo a zřídka, protože způsobuje plynatost, kterou králík těžko snáší), tvrdá houska.

3) Co vyjímečně jako pamlsek pro potěšení

Čtvrt čtverečku čokolády, malinký kousek sušenky, oblízat víčko od jogurtu, trošku ovocného džusu, piškot, koláč a jiné sladkosti. Ačkoli mají králíci rádi sladké, neměli by dostávat sladkosti často. Také jim škodí tuky a tučné věci. Nejen že jdou na tlouštku, ale tuky a cukry přeměněné v tuky se jim usazují v játrech a mohou jim vážně ublížit. I když se tedy rozhodnete koupit králíčkovi nějaké krmné směsi pro králíky či přímo "králíčí pamlsky", vždy si zkontrolujte množství tuku který je obsažen. Pro svoji tučnost nejsou vhodná slunečnicová semena, ačkoli se do mnoha komerčních směsí přidávají. Optimální obsah krmné směsi by měl mít 20-25% vlákniny, málo proteinů (14-15%) a kalcia <1.0%.


Jana Kirschner: Nová kolegyně Robbieho Williamse!

9. července 2007 v 12:37

Jana Kirschner: Nová kolegyně Robbieho Williamse!

Jana Kirschner
Jana Kirschner
Úterý 3.4. 2007, 17:00
Zpěvačce Janě Kirschner (28) se podařilo něco v našich podmínkách nevídaného. Její nová deska, která již brzy vyjde a kterou nahrávala v Londýně, ji prý dostane na post zpěvačky celosvětového formátu.
"Když jsem se přestěhovala do Londýna, cítila jsem se stejně, jako když jsem se přestěhovala z Martina do Bratislavy," směje se zpěvačka Jana Kirschner, která již brzy představí svou novou desku. Právě nové album s názvem Shine, které Jana nahrávala se světoznámým producentem Rossem Cullumem, byl hlavní důvod, proč se musela z Bratislavy přestěhovat do Londýna.
"Jana by se mohla stát první zpěvačkou ze střední Evropy, které se podaří výrazněji prosadit v celosvětovém měřítku," řekl nám zdroj z okolí slovenské zpěvačky Jany Kirschner.
"V Londýně jsem začínala úplně od začátku. Byla jsem ve stejné pozici jako ostatní přistěhovalci, kteří tam pracují jako kuchaři, číšníci nebo se starají o děti. Nikdo nevěděl, kdo je Jana Kirschner, a trvalo velmi dlouho, než jsem získala respekt," pokračuje zpěvačka.
Na výsledek, zda se Janě opravdu podaří stát se celosvětově známou, si budeme muset ještě chvíli počkat. Zatím se celkem dobře prosadila v Londýně, kde se z ní pomalu stává kolegyně hvězd, jako jsou například Robbie Williams nebo Emma Bunton. (ss)

Jsem ještě jednou v další soutěži o nej blog - STOP

9. července 2007 v 12:35 Hlasujte pro mě
Prosím hlasujte ještě tady pro Teri
Dík:-)

Drew Barrymore má nového přítele!

9. července 2007 v 12:30 Drew Barrymore
Drew Barrymore má nového přítele!
Drew Barrymore a Spike Jonze.
Drew Barrymore a Spike Jonze.
Úterý 8.5. 2007, 12:00
Poprvé byla herečka Drew Barrymore (32) spatřena s režisérem Spikem Jonzem (37) letos 14. února na Valentýna, tehdy ale o vztahu nechtěli ani jeden mluvit. Teď se už spolu objevují na veřejnosti a svou lásku ne­skrývají.
"Spike přišel se svou novou přítelkyní Drew, která vypadala nádherně. Celou dobu ze sebe nemohli spustit oči ani ruce," prozradil jeden ze zaměstnanců losangeleského hotelu Sunset Tower Hotel, který paradoxně patří mezi nejoblíbenější hotely režisérovy bývalé manželky režisérky Sofie Coppoly (35)!
Ta je dcerou legendárního režiséra Francise Forda Coppoly (68) a za režiséra snímku V kůži Johna Malkoviche byla vdaná čtyři roky. Pár se rozvedl v roce 2003. To Drew se s bubeníkem kapely The Strokes Fabriziem Morretim (26) rozešla teprve letos v lednu. Chodili spolu skoro pět let a celou dobu oba tvrdili, jak se zbožňují. To už je ovšem dávno pryč a Drew celá září štěstím po boku nového přítele. Tak snad to bude na dýl.

Kirstie Alley

9. července 2007 v 12:21 Herci a Herečky
Kirstie Alley
Herečka
Datum narození:12.01.1951
Místo narození: Wichita, Kansas, USA
Znamení: Kozoroh
Životopis:
Studovala v rodném Kansasu divadlo a pak se živila jako dekoratérka interiérů. Její divoký život jí přivedl ke kokainu a mezi motorkáře. Když se přestěhovala do Kalifornie, léčila se z drogové závislosti a stala se oddanou členkou scientologické církve. Svůj celovečerní debut si odbyla a ve filmu Star Trek II: Khanův hněv, kde ztvárnila roli Lt. Saavik. Zahrála si jednu z hlavních rolí v televizním miniseriálu Sever a Jih, jako Virgilia Hazard, ale opravdovou hvězdou se stala koncem 80. let v seriálu Nazdraví v roli Rebeccy Howe. Role neurotické rebelky zařadila Kirstie do škatulky komediální herečky. Když v roce 1989 natočila Kirstie svůj první trhák Kdopak to mluví (získala za něj ocenění Emmy, People´s Choice Award a Zlatý glóbus), stala se jednou z nejpopulárnějších hereček Hollywoodu. Na podzim roku 1997 se Kirstie objevila v novém sitcomu NBC Veroničiny svůdnosti a během první série sitcomu byla nominována na několik cen a za nejlepší ženský herecký výkon v komediálním seriálu vyhrála cenu People´s Choice Award.
Ve zkratce:
Rodiče: Otec - Robert Alley, Matka - Mickie Alley (zesnulá).
Sourozeneci: Collette - učitelka biologie. Craig - Manažer v dřevařské společnosti.
Manžel: rozvedená s Parkerem Stevensonem v roce 1997.
Děti: William True (narozen: 5.10.1992) a Lillie Price (narozena v roce 1994) - obě děti jsou adoptované.
Filmografie:
2004While I Was Gone ...Jo Beckett
2004Untitled Dan Staley/Rob Long Project ...
2004Family Sins ...Brenda Geck
2003Profoundly Normal ...Donna Lee Shelby Thornton
2002Salem Witch Trials ...Ann Putnam
2002Back by Midnight ...Gloria Beaumont
2001Blonde ...Elsie
1999Saturday Night Live: The Best of Adam Sandler ...Newlywed
1999Mao Game, The ...Diane Highland
1998Last Don II, The ...Rose Marie Clericuzio
1997Nevada ...McGill
1997Last Don, The ...Rose Marie Clericuzio
1997Vidláci (For Richer or Poorer) ...Caroline Sexton
1997Toothless ...Dr. Katherine Lewis
1997Pozor na Harryho (Deconstructing Harry) ...Joan
1996Radiant City ...Gloria Goodman
1996Suddenly ...Marty Doyle
1996Péťa a vlk (Peter and the Wolf) ...Annie
1996Sticks and Stones ...Joey's Mom
199550 Years of Funny Females ...Archival Footage
1995Village of the Damned ...Dr. Susan Verner
1995Malé dohazovačky (It Takes Two) ...
19943 Chains o' Gold ...Vanessa Bartholomew
1994David's Mother ...Sally Goodson
1993Cheers: Last Call! ...Rebecca Howe
1993Look Who's Talking Now ...Mollie Ubriacco
1990Masquerade ...
1990Sibling Rivalry ...Marjorie Turner
1990Madhouse ...Jessie Bannister
1990Look Who's Talking Too ...Mollie Ubriacco
1989Loverboy ...Dr. Joyce Palmer
1989Look Who's Talking ...Mollie
1988Mickey's 60th Birthday ...Rebecca Howe
1988Shoot to Kill ...Sarah Renell
1987Infidelity ...Ellie Denato
1987Summer School ...Ms. Robin Elizabeth Bishop
1986Stark: Mirror Image ...Maggie Carter
1986Prince of Bel Air ...Jamie Harrison
1985Bunny's Tale, A ...Gloria Steinem
1984Champions ...Barbara
1984Sins of the Past ...Patrice Cantwell
1984Blind Date ...Claire Simpson
1984Runaway ...Jackie Rogers
1983One More Chance ...Sheila
1983Masquerade ...Casey
1982Star Trek - Khanův hněv (Star Trek: The Wrath of Khan) ...Lt. S
Kontakt:
Wolf-Kasteler Public Relations,
1033 Gayley Avenue, Suite 208,
Los Angeles, CA 90024U.S.A.
Fotky:
Kirstie Alley
Kirstie Alley

Od Nikiti za bleskovky

9. července 2007 v 11:59 Co jsem vyhrála
Od Nikiti za bleskovky