Barbora Seidlová

17. května 2007 v 21:46 |  Herci a Herečky
Barbora Seidlová

Herečka

Datum narození: 23.05.1981
Místo narození: Česká republika
Znamení: Blíženci
Životopis:
Absolventka brněnské konzervatoře Barbora Seidlová studuje pražskou DAMU. V patnácti letech ji obsadil režisér Karel Smyczek do titulní role svého filmu Lotrando a Zubejda. Od té době jsme ji mohli vidět v řadě televizních inscenací i filmů (např. Romeo, Julie a tma, 24, Let motýla ke světlu, Stín viny, Když chcípne pes). S režisérem Smyczkem natočila seriál Místo nahoře, uváděný ČT a s režisérem F. A. Brabcem kriminálku Bolero (2004).
Filmografie:
Místo v životě (2006) (TV seriál) ...Martina
Snowboarďáci (2004) ... Tereza
Bolero (2004) ... Marika Čihanová
Hodný chlapec (2004) (TV) ... Monika
Místo nahoře (2003) (TV seriál) ... Martina
Když chcípne pes (2003) (TV) ... Emílie
Stín viny (2003) (TV) ... Ala
Elixír a Halíbela (2001) (TV)
24 (2001) ... dívka
Bedna s datlemi (2000) (TV)
Stříbrný a Ryšavec (1998) (TV)
Lotrando a Zubejda (1997) ... Zubejda
Romeo, Julie a tma (1997) (TV) ... Ester
Externí odkazy
Fotky:
Ve Snowborďácích
Barbora Seidlová
Barbora Seidlová
Barbora Seidlová
Barbora Seidlová
Lotrando a Zubejda
Barbora Seidlová
Maharal
Barbora Seidlová
Normálně:
Barbora Seidlová
Barbora Seidlová
Barbora Seidlová
Barbora Seidlová
Barbora Seidlová
Barbora Seidlová
Barbora Seidlová
Barbora Seidlová
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Tomáš Tomáš | 21. února 2008 v 16:42 | Reagovat

35?

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama